o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Sektory Hostí - FC Baník Ostrava

Výjezdové info CZ/SK pondělí, 03.02.2014 - přejít do komentářů
Výjezdové informace pro hostující fanoušky, ceny vstupenek, doprava atd.
/titleImg/sektory-hosti-fc-banik-ostrava/1/5664.jpg?width=570

FC Baník Ostrava – stadion Bazaly

Bukovanského 1028/4

Ostrava-Slezská Ostrava

Stadion se nachází nedaleko centra Ostravy, na pravém břehu řeky Ostravice, v městské části Slezská Ostrava. Jeho celková kapacita je 17.372 míst -  z toho 526 míst je oficiální kapacita sektoru hostů (V2).

Cena vstupného do sektoru V2 je vskutku lidová – pouhých 60 Kč (stejně jako do domácího sektoru)

Této nízké ceně však také odpovídá kvalita sektoru – je nezastřešený, má jeden vchod s jedním turniketem, zastaralé sociální zařízení a stánek s občerstvením bývá otevřen jen v případě, že dorazí větší počet hostujících fanoušků. Jinak vám občerstvení donese obsluha z hlavní tribuny. Plot před sektorem je dvojitý – bohužel vlajky se dají pověsit jen na ten vnitřní a ještě ke všemu na tom vnějším jsou reklamní bannery, takže nejdou pořádně vidět.

CESTA AUTEM: Pokud na Slezskou přijedete autem, policajti by vás měli nechat zaparkovat přímo před sektorem. Další možnosti jsou u cesty nad ochozy, v bočních uličkách okolo stadionu či pod mostem blízko u vstupu do domácího kotle.

CESTA VLAKEM: V případě, že vyrazíte vlakem, tak nejideálnější je vystoupit na Hlavním nádraží. Odtud pak cesta na Bazaly skýtá prakticky tři možnosti: MHD (trolejbusy č. 108 a 106) na zastávku Stadion Bazaly, pěšky (většinou za asistence velkého počtu policejních orgánů) nebo v případě, že hostující fans dorazím ve větším počtu, tak pro ně policie přistaví speciální autobusy (ale tuto možnost bychom moc nedoporučovali – sešívaní by mohli vyprávět)

OBČERSTVENÍ: Asi nejblíže je restaurace Rubín, která se nachází cca 500 metrů od stadionu. Další možnosti pak nabízí centrum města. Omezeno je to zejména tím, kam vás policie pustí (pokud jste pod dohledem). Každopádně, ať už se vydáte občerstvit kamkoliv, tak v každé restauraci a hospodě, kde se schází fanoušci Baníku, budete jako fanoušci hostujícího týmu vždy vřele vítáni :-)

POŘADATELÉ: S pořadatelskou službou je to stejné asi jako všude. Většinou jsou v klidu, ale mají-li tu možnost, tak si rádi bouchnou.

TIP: Na fotbal a zase zpátky …  


POD ČAROU: Děkujeme do Ostravy za poskytnuté informace. Pokud si myslíte, že můžete informace o něco zajímavého doplnit, tak prosím využijte diskuzi níže.

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace