o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Souhrn podzimu 2018 - FC BANÍK OSTRAVA

pondělí, 04.02.2019 - přejít do komentářů
Jak si v podzimní části první fotbalové ligy vedli Chachaři?
/titleImg/souhrn-podzimu-2018-fc-banik-ostrava/1/8693.jpg?width=570

Jestli se dá po podzimní části sezóny hovořit o příjemném překvapení, určitě by měl zaznít klub FC Baník Ostrava. Umístění na třetí příčce je pro Baník skvělé a zároveň je to také odměna pro fanoušky, kteří za Baníkem stáli při všech jeho problémech a eskapádách včetně působení v druhé lize.

Baník získal na podzim 34 ligových bodů a s průměrnou návštěvou 10. 319 diváků mu patří i třetí příčka v tabulce návštěvnosti.
V přiloženém grafu si můžete prostudovat domácí návštěvy Baníku (první sloupec) v porovnání s ligovým průměrem (druhý sloupec). 
Nejvíce fanoušků dorazilo na Městský stadion v Ostravě - Vítkovicích na utkání s pražskými rivaly Spartou a Slavií. A pak také na vyhecované utkání s Viktorií Plzeň. Nejmenší návštěvu v Ostravě zaznamenali při posledním prosincovém utkání se Sigmou Olomouc. Přesto, že se jednalo o nejmenší návštěvu, přesto si statistici připsali 6.251 diváků, což je stále nad ligovým průměrem. 

Podzim fanoušků Baníku byl také povedený. Svědčí o tom množství povedených choreografií, spousta zapálené pyrotechniky a kvalitní doping, který zápasy Baníku provází.

16. Souhrn podzimu 2018 - FK DUKLA PRAHA
15. Souhrn podzimu 2018 - MFK KARVINÁ
14. Souhrn podzimu 2018 - SK SIGMA OLOMOUC
13. Souhrn podzimu 2018 - BOHEMIANS PRAHA 1905
12. Souhrn podzimu 2018 - 1. FK PŘÍBRAM
11. Souhrn podzimu 2018 - 1. FC SLOVÁCKO
10. Souhrn podzimu 2018 - FK MLADÁ BOLESLAV
9.   Souhrn podzimu 2018 - SFC OPAVA
8.   Souhrn podzimu 2018 - FK TEPLICE
7.   Souhrn podzimu 2018 - FC SLOVAN LIBEREC
6.   Souhrn podzimu 2018 - FC FASTAV ZLÍN
5.   Souhrn podzimu 2018 - AC SPARTA PRAHA
4.   Souhrn podzimu 2018 - FK JABLONEC


Domácí utkání Baníku Ostrava
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, dav a venkuNa obrázku může být: stadión a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: stadiónNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a oheňNa obrázku může být: stadión, dav a venkuNa obrázku může být: 9 lidí, smějící se lidé, davNa obrázku může být: 1 osoba, davNa obrázku může být: 48 lidí, davNa obrázku může být: 1 osoba, směje se, dav a stadiónNa obrázku může být: stadión, dav a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a oheňNa obrázku může být: stadiónNa obrázku může být: sportující lidéNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 1 osoba, davNa obrázku může být: dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: 5 lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a oheňNa obrázku může být: davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí

Venkovní utkání Baníku Ostrava
Na obrázku může být: stadión a venkuNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadiónNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: 1 osoba, dav a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, lidé na pódiu, baskebalové hřiště a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: noc a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: obloha, tráva a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: stadión, baskebalové hřiště a venkuNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: textNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: venku

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace