o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

SOUHRN: Pohled na tribuny ve 4. ligovém kole F:L

Souhrn kola čtvrtek, 24.09.2020 - přejít do komentářů
Fanoušky nejvíce zaujalo pyro Bohemky, dětský sektor Baníku a bojkot Bolky...
/titleImg/souhrn-pohled-na-tribuny-ve-4-ligovem-kole/1/9562.jpg?width=570

4. ligové kolo nabídlo hned čtyři velké pyrošou a potvrdilo se, že největší ohnisko je v Praze, kde se pálilo od pátku do něděle... 

V páteční předehrávce mezi Slavií a Teplicemi si Tribuna Sever připravila velkou pyrošou a Sešívaní se mohli radovat z výhry 5:1. Utkání Sledovalo 9.285 diváků včetně přibližně čtyř desítek fanoušků Teplic v hostujícím sektoru.

I v Ostravě byla k vidění pyrotechnika a vítězství 3:0 putovalo i pro zesnulého kamaráda. Na co koukat bylo i v dětském sektoru, který si připravil choreo a support řídíly budoucí maminky... Zápas navštívilo 5.152 diváků. V sektoru hostí bylo 26 fanatiků z Pardubic.

V Opavě se fanoušci branky nedočkali. Opavští si však připravili choreo a hosté z Českých Budějovic se ve svém sektoru bavili posvém... Do Opavy jich dorazilo 8. Celková návštěva na stadionu byla 2.686 diváků.

Utkání mezi pražskou Bohemkou a Viktorií Plzeň sledovalo 3.089 diváků včetně zaplněného sektoru hostí. Domácí ultras si na začátek zápasu připravují choreo doplněné o pyrotechniku. Z výhry 4:1 se však radují fanoušci plzně.

Utkání v Liberci navštívilo dle oficiálního hlášení 3.382 diváků. V sektoru hostí pak byli tři fanoušci Karviné. Utkání skončilo remízou 1:1.

Utkání mezi Zbrojovkou Brno a Sigmou Olomouc sledovalo na stadionu Na Srbské 4.187 diváků včetně cca 70 fanoušků Olomouce, kteří nakonec mohli slavit výhru 4:2.

Sparta i nadále proplouvá ligou bez zaváhání, a i když v zápase se Zlínem otáčela až díky vlastní brance z pokutového kopu, tak to nic neměnilo na tom, že Letenští mohli slavit s vůní pyrotechniky. Utkání sledovalo 5.469 diváků včetně 10 fanoušků Ševců v hostujícím sektoru.

Pondělní dohrávka mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem skončila výhrou domácích 2:0. V sektoru hostí se sešla přibližně padesátka fanoušků Jablonce. V domácím sektoru se nacházelo jen pár fanoušků. Důvodem byl bojkot Factory Youngsters, kteří mají spory s vedením klubu - „Voláme po změně chování a řízení týmu, nebo po celkové změně vedení!“ stojí mimo jiné v prohlášení skupiny.

V hlasování na Facebooku fanoušky nejvíce zaujala pyrošou Bohemians Praha 1905 (168 hlasů) před ostravským Baníkem (147 hlasů). Třetí se umístila pyrošou pražské Sparty (129 hlasů). HLASOVÁNÍ BYLO UKONČENO 24.9.2020 ve 20:00 hod.

Závěrem se pojďme podívat na rozpis zápasů v 5. kole, kde nás bohužel kvůli zpřísnění vládních opatření čekají mnohem nižší návštěvy. Na stadiony se dostane maximálně 2000 fanoušků, kteří budou rozděleni do dvou sektorů po maximálně 1000 divácích. Hosté se na tribuny dostanou pouze po předchozí domluvě klubů...

Autor: VíťaB

z domovasvět hooligansSouhrn kola

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...


Britská nemoc – díl třetí (I... 09.01.2012

Britská nemoc – díl třetí (I...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace