o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Supporters.cz - web o fanoušcích, pro fanoušky

čtvrtek, 17.11.2011 - přejít do komentářů
Monitorujeme pro vás dění ve světe fanoušků a ultras. Nebojte se zapojit!
/titleImg/supporterscz-web-o-fanouscich-pro-fanousky/1/3680.jpg?width=570

Vážení fanoušci, dovolte abychom vás přivítali na portálu supporters.cz který monitoruje dění ve světě fanoušků a ultras a to jak doma, tak i v zahraničí.

Věříme, že informace které na tomto webu produkujeme prostřednictvím monitorování a překládání událostí ze světa, vás zaujmou a budete se na náš server rádi vracet a do budoucna se třeba sami zapojíte do tvorby tohoto webu. V sekci BLOG FANOUŠKŮ se můžete podělit s ostatními návštěvníky tohoto portálu o své zážitky, videa, fotografie a můžete tak prezentovat svůj tábor ostatním. Navíc každý příspěvek, který nám pošlete, bude zařazen do slosování a vylosovaný získá 30 ks šál dle vlastního návrhu (více informací o soutěži - ZDE -)

Teď něco málo k jednotlivým rubrikám, ale než se k nim dostaneme, tak odbočíme k tématu REGISTRACE. Zaregistrovat se můžete v pravé horní části webu a smyslem registrace je zajistit si na webu stálý nick, který takto bude chráněn před zneužitím. Nick navíc můžete spojit i s fotbalovým klubem, kterému fandíte a jehož znak se zobrazí v diskuzi před vašim nickem. V registraci je i položka email, která však není povinná, ale pokud mail zadáte, tak vám na něj v případě ztráty zašleme heslo vašeho uživatelského účtu. My vám zaručujeme, že vámi zadané údaje nebudou poskytnuty třetí osobě!

Co se týká jednotlivých rubrik, tak v menu naleznete rubriku Z DOMOVA, kde naleznete dění týkající se české fanouškovské scény a v této rubrice bude zařazen i souhrn jednotlivých kol Gambrinus ligy.

ZE SVĚTA: V rubrice naleznete všemožné dění ze světa fanoušků, které se odehrálo v cizině a to jak v hledišti, tak i mimo něj.

FOTO REPORTY: V této rubrice naleznete fotoreportáže ze zápasů, které byly atraktivní na dění v hledišti.

NAVŠTÍVILI JSME: Zde přinášíme vlastní produkci z navštívených zápasů, které jsou doplněny videem, fotografiemi a základním textem o události.

NA ŠPIONÁŽI: Tato rubrika je určena fanouškům, kteří navšíví zápas dvou klubů, jichž nenjsou přiznivcem a popíší svůj osobní pohled na utkání. Může se stát, že v těchto reportážích narazíte na určitou neobjektivnost. Pokud i vy chcete poslat svůj pohled do této rubriky, tak nám zašlete fotografie a případně i videa a samozřejmě váš text na info@supporters.cz (Redakce si vyhrazuje právo nezařadit do špionáže texty, které budou zjevně neobjektivní či urážlivé. V takovém případě mohou být umístěny do Blogu Fanoušků) 

ROZHOVORY: Zde najdete jak překlady zajímavých článků z ciziny, tak i naše vlastní rozhovory s fanoušky, hráči či osobnostmi. 

HOOLIGANS:
Zde naleznete informace o dění ze světa chuligánů.

VIDEO: Zde naleznete co jiného jak zajímavá videa :-)

ODKAZY Z JINÝCH WEBŮ: Tato rubrika je umístěna pod videem v pravé části webu a najdete v ní linkové odkazy, které nějak souvisejí s fanouškovskou a ultras tématikou. Jsou zde i odkazy na aktivity z fanouškovských webů. Pokud najdete i vy zajímavý odkaz, tak nás neváhejte kontaktovat (info@supporters.cz)

BLOG FANOUŠKŮ: Zde budeme zveřejňovat články, které nám dorazí přímo od fanoušků na náš mail: info@supporters.cz. (Články by měly být zaměřeny na ultras a support a ne na zlobení. Děkujeme za pochopení :-)


STAŇTE SE REDAKTOREM NAŠEHO WEBU

Zajímáte se o dění ve světě fanoušků a chcete se zapojit do týmu naší redakce? Pokud ano, tak nás neváhejte kontaktovat. Předem však upozorňujeme, že veškerá naše činnost je dobrovolná.

Děkujeme.

Tým supporters.cz
v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@supporters.cz

CHCETE NÁS PODPOŘIT?
Pokud nás chcete podpořit například starší kamerou, fotoaparátem nebo čímkoliv, co bychom mohli dále distribuovat mezi ČeskoSlovenské tábory, abychom tak zkvalitnili dokumentaci a informovanost o dění na našich tribunách.

REKLAMA
Portál supporters.cz nechce své návštěvníky otravovat reklamou, která nemá nic společného s podporou fanouškovské scény. Porot umisťování reklam na náš web už z principu odmítáme...

Autor: Mara & VíťaB & RadekN & OndrejG

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace