o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Teplice - Vysočina Jihlava (report Sektoru 15)

pátek, 12.10.2012 - přejít do komentářů
Aktivity Sektoru 15 při zápase s Jihlavou + video z výroby chorea
/titleImg/teplice-vysocina-jihlava-report-sektoru-15/1/4446.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Již 7 dní před zápasem přicházíme na oficiálních stránkách s pozvánkou na zápas s Jihlavou! V den zápasu se scházíme již v brzkých odpoledních hodinách, protože oslavujeme narozeniny dvou členů.

Sraz probíhá na již tradičním předzápasovém místě, kde nás je nakonec 31 kusů a dáváme o sobě velmi hlasitě vědět, když při popíjení piva a panáků pějeme neustále nějaké chorály, z niž některé byly vymyšleny přímo na místě - zejména pak na Slávii a Slovácko!

Na tento zápas jsme posílení o 6 fanoušků ze skupiny ULTRAS OSEK, kteří fandí Baníku Osek, který hraje krajský přebor. Ti se k nám připojují již před zápasem v hospodě a tak je zdravíme hlasitým zpěvem.

Na stadion se všichni společně v počtu 37 lidí odebíráme v dobré náladě a s vidinou lepších zítřků pro klub, protože jsme se konečně dočkali změny na trenérském křesle.

U vstupu na stadion jsou mírné komplikace s pořadatelskou službou, která nás nechce vpustit s vlajkami na tyčích a zbytečně přehnaně nás kontroluje a to i způsobem nedovoleným, kdy nám začíná hrabat do batohů, což se nám samozřejmě nelíbí a tak to vyústí v menší ústní přestřelku, která se nakonec uklidní a procházíme spokojeně s vlajkami na stadion - vše je o domluvě!

Na stadioně se potkáváme se zbytkem členů naší skupiny a tak nás je nakonec velmi solidní počet 75 fans, kteří celý zápas fandí, jak jen to jde a vítají i nového trenéra pokřiky a v 55. minutě dokonce i roztažením chorea, kde je nápis KDYŽ JE TU ŠČASTNÝ, TEPLIČÁCI JSOU ŠŤASTNÍ!, čímž dáváme najevo, že jsme za "odchod" Lukáše Přerosta velmi rádi.

Aby toho nebylo málo, tak nás naši žlutomodří hoši odmění konečně výhrou a to dokonce 3:1 a tak všichni po zápase odcházíme domů spokojení a nadšení do dalších zápasů pod trenérem Zdeňkem Ščasným!

 

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace