o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

ULTRAS LIGA 17-21. KOLO, 14/15

čtvrtek, 16.04.2015 - přejít do komentářů
Další pokračování ultras ligy je zde!
/titleImg/ultras-liga-17-21-kolo-1415/1/6866.jpg?width=570

Úvodní třetina jarní soutěže byla bohatá na povedené produkce. Nyní pojďme po stopách tábora, který si počínal nejlépe. Po dvou absencích se do TOP osmičky probojovali příznivci Bohemians. Nechybí zde ani nápadité perlové dílko libereckého kotle či opavská produkce z Olomouce, která se již klasicky usadila na třetím místě žebříčku. O rozruch se v naší anketě postarali ultras Hradce. Ti se ve zdejším vyhlášení objevují premiérově, a to hned s dvěmi prezentacemi! Dvě optická dílka si rovněž připisují Chachaři, na stupních nejvyšších.   

Hlasování jako v předchozích případech proběhlo dle stejného klíče. I nyní hlasovala porota sedmnácti „vyvolených“, sestavená z patnáctky zástupců jednotlivých klubů a dvou administrátorů webu supporters.cz. Každý z oslovených seřadil svou nejlepší osmičku produkcí, která byla dle jeho mínění za dané období českými tábory vyprodukována. Princip hlasování spočívá v obodování jednotlivých míst. První místo = 8 b., osmé místo = 1b. Při rovnosti bodu o konečném pořadí rozhoduje počet lepších umístění.

Hlasující tábory: Baník, Bohemians, Hradec, Jablonec, Jihlava Liberec, Most, Olomouc, Opava, Plzeň, Příbram, Slavia, Slovácko, Sparta, Teplice a 2x redakce webu.
 

1. Baník – „Hoř ohýnku, plápolej“ 128 b.

14x 1. místo, 2x 3., 1x 5.
 
Metla – Sigma (1.): Kvalitní provedení, na výjezdě a pyro. Co víc si přát.
Mára – redakce (1.): Velmi kvalitně provedená prezentace s tématikou FAČR na venkovním zápase a navíc slušně doplněna o pyrotechniku.
Puk – Slovácko (1): Povedený jak nápad, tak provedení a prezentace s pyrem.
Piotr – Jablonec (1.): Dobré provedení a skvělá organizace, k myšlence chorea není co dodat  Body navíc za prezentaci venku.
 
 
 
2. Baník – „Ilegální elegáni“ 86 b.
2x 1. místo, 5x 2,. 4x 3., 2x 5., 1x 7., 3x mimo umístění.
 
Hrubec – Opava (2.): Na choreografiích chacharů se mi libí, že umí skvěle využít veškerou plochu na svých plachtách, barevnost a nápisy jsou propracované a jasně čitelné. 
Bešťák – Teplice (1.): I když mi u toho chybí zásadní baníkovský prvek a to vtipnost k aktuálnímu tématu, tak i tak vzhledem k tomu, jak je celé choreo namalované a navíc odprezentováno na výjezdu a doplněno pyrotechnikou bylo o vítězi rozhodnuto.
Kopr – Sparta (3.): Baník po grafické stránce opět podařená plachta. Vtipně reagují na dění v klubu.
 
 
 
3. Opava – „Olomoucké močky“ 73 b.
2x 2. místo, 2x 3., 5x 4., 4x 5., 1x 6., 1x 7., 1x 8., 1x mimo umístní.
 
Bešťak – Teplice (5.): Opava si i přes osudy klubu neustále drží kvalitu, což je patrné i na tomto choreu ze známé české pohádky. Škoda je, že se to nepovedlo celé vystředit a že autoři špatně odhadli velikost sektoru hostů.
Hrubec – Opava (3.): Výborné zpracování podobizny lucifera ze známé české pohádky. Do toho zparodování známé hlášky, která reaguje na prohlášení nové olomoucké chuligánské skupiny, které bylo celkem trapné a na Olomoučáky hlavně hodně suverénní s ohledem na jejich kvality. Škoda, že u tohoto chorea tvůrci špatně vyměřili rozměry sektoru hostů a tak plachta je zhruba o 2 metry vyšší, než by měla být. Nakonec i přes tento problém si autoři dokázali v sektoru poradit.
Piotr – Jablonec (5.): Vtipné choreo Opaváků, prezentace by však mohla být lepší. Například metalízy po celém sektoru a pyro.
 
 
 
4. Liberec- „Perla“ 57 b.
4x 2. místo, 3x 3., 1x 4., 1x 5., 1x 7., 7x mimo umístění.
 
Sťuart – Baník (3.): Nutno uznat, že libereckým Supras kreativita rozhodně nechybí. Super myšlenka i provedení. Ještě lépe by vše vypadalo, kdyby ty kartony byly stejně zvednuté (ideálně všechny na šířku).
Puk – Slovácko (7.): Musím ocenit provedení a prezentaci. Nápad mi ale přijde už moc divadelní.
Ondra – redakce (2.): Výborný nápad, odrážející aktuální postavení klubu v tabulce. Možná jen provedení moře mohlo být trochu živější. Kdy například lidé, kteří stojí v druhé části sektoru mohli zastávat s modrými vlaječkami nalepené igelity na zábradlí. 
 
 
 
5. Hradec – „Votroci z Hradce“ 40 b.
2x 2. místo, 4x 4., 1x 5., 2x 8., 8x mimo umístění.
 
Bešťak – Teplice (4.): Hradec si dlouhodobě drží svůj standart, co se choreí týče a místo v TOP8 si už konečně zasloužil. Na choreu mne na první pohled zaujal nápis v rytmu coca cola fontu.
Puk – Slovácko (5.): Hradečtí si tuto sezónu drží kvalitní laťku choreo produkcí a nejinak je to u tohoto chorea.
Kopr – Sparta (2.): Hradec se zvedá po grafické stránce, což dokazuje na posledních prezentaci které předvedli. Je opravdu lepší udělat jednu velkou propracovanou plachtu na kvalitu než několik menších na kvantitu.
 
 
 
6. Plzeň – „Všechny výhry“ 38 b.
2x 3. místo,  1x 5,. 5x 6., 3x 7., 1x 8., 5x mimo umístění.
 
Mára – redakce (3.): Tady je to hodně o emocích. Nikdo z nás neví, co ho za pět minut potká. Celý život se za něčím nesmyslně honíme, na tribunách se jebeme a nikdy nevíme jak dlouho to ještě potrvá. Dotyčného jsem neznal, ale při pohledu na prezentaci se mi na chvíli prostě zatajil dech...
Sťuart – Baník (6.): Je smutné, že se takové choreo musí vůbec dělat. Zvlášť pro člověka v relativně mladém věku. Samotné provedení malůvky vcelku na dobré úrovni. Roztažení (zejména nápisu) mohlo být lepší. Okolo mohlo být doplněno černými kartony a krom prskavek by tomu slušely rozzářené race.
 
 
 
7. Hradec – „Lev“ 32 b.
1x 3. místo, 3x 4., 2x 5., 1x 6., 10x mimo umístění.  
 
Ondra – redakce (5.):Už na podzim prokázali hradečtí své kvality a byli jasným oživením ligy. Nyní na jaře úroveň svých prezentací pozvedli ještě o stupínek výše, o čem svědčí produkce z prvních dvou domácích zápasů. 
Sťuart – Baník (4.): Hradečtí opět potvrzují, že patří k tomu lepšímu na scéně. Choreografie je jednoduchá, nicméně pěkně zpracovaná. Škoda absence pyra v pozadí.
 
 
 
8. Bohemians – „Vršovice“ 18 b.
1x 3. místo, 2x 6., 1x 7., 4x 8.,  9x mimo umístění. 
 
Puk – Slovácko (3.): V jednoduchosti je síla a toto choreo je toho důkazem. Slušela by tomu ještě nějaká zelená a bílá dýmovnice po stranách.
 

Autor: oo

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace