o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Valašské derby: HC Bobři ValMez - VHK Vsetín 2:3

blog fanoušků neděle, 22.12.2013 - přejít do komentářů
Vsetínští GPH slaví 15 let existence, k vidění je rovněž i pyro...
/titleImg/valasske-derby-hc-bobri-valmez-vhk-vsetin-2-3/1/5579.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Vsetínští si dávají sraz před utkáním v hospodě v centru Valašského Meziříčí. Odtud se jich 50 (z toho je více než polovina místních zelenožlutých) vydává půl hodiny před zápasem na pochod ke stadionu za zpěvu chorálů a odpalování pyrotechniky.

Oficiální statistiky počtu diváků se ve ValMezu asi nevedou, přesto odhaduji, že na místním zimáku mohlo být 800 diváků. Z tohoto počtu je polovina vsetínských, musím opět dodat, s vysokým počtem valmezáků, kteří zůstali věrni Vsetínu. Co se jednotlivých fans týká, kotel Bobrů čítá asi 80 aktivních, na vsetínské straně cca 150 fandících. Vsetínské fandění je konzistentnější bez výrazných mezer, ale i přes jejich počet mi chybí vyšší intenzita jejich počínán. Údajně je však nasazení na necelých 50% ve ValMezu obvyklé, obzvláště v předvánoční době a čerstvě vypálené slivovici. K Bobrům jenom tolik, že jejich občasné a ne moc pestré fandění je z min. 90% tvořeno pokřiky, které používají i vsetínští, což je smutné. Konec statistik.

Co se produkce týká, tak si oba kotle připravily dobře vypadající prezentace, které vytahují současně v polovině utkání.

Na straně Bobrů to jsou modré a bíle vlaječky doplněné nápisem na plot Walmez Forever v podobě loga filmového studia WB, který jim vsetínští mladíci po II. třetině strhávají. Ven ze stadionu se ale přes dav u vstupu nedostanou a místní fans jim ho roztrhaný odebírají.

Vsetínští GPH slaví 15 let existence, a tak jejich choreo odkazuje na tuto skutečnost, kdy je nad hlavami roztaženo logo této skupiny a na plotě nápis GPH Vsetín - since 1998 doplněné žlutými a zelenými balónky. Na závěr utkání pak ještě odpalují červené ohně, které se nelíbí pouze některým z členů místní security, ale tito jsou po chvilce vykázáni ze sektoru hostí.

Autor: Blog & Kony S-U

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace