o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Ve Slezsku řádil Harry Potter! Evropa Kedavra a ohnivý pohár je doma... Opava porazila Duklu a míří do Semifinále poháru, ve kterém přivítá pražskou Spartu...

sobota, 02.03.2024 - přejít do komentářů
/titleImg/ve-slezsku-radil-harry-potter-evropa-kedavra-a-ohnivy-pohar-je-doma-opava-porazila-duklu-a-miri-do-semifinale-poharu-ve-kterem-privita-prazskou-spartu/1/10242.jpg?width=570

Ve Slezsku řádil Harry Potter! Evropa Kedavra a ohnivý pohár je doma... Opava porazila Duklu a míří do Semifinále poháru, ve kterém přivítá pražskou Spartu.

HARRY POTTER VYČAROVAL SEMIFINÁLE.
Obrovskou radost musí mít každý z takového úspěchu. Po X letech jsme v semifinále! Hra byla sice těžkotonážní ale kluci to urvali bojovností a za to jim patří obrovské díky!
Opticky vypadal náš stadion nejlépe od pádu z první ligy. Mluví se i o čtyřech tisících diváků. Na čtvrtfinále druholigového celku velmi důstojné. Nicméně na fandění to až tak poznat nešlo. Šlo vidět že tam byla nějaká pauza . Dobře se hodnotí posledních dvacet pět minut to už byla jiná káva, fanatický support musí být. 
Začátek zápasu nám začal hodně netradičně a to živým vystoupením dvojice Diaz & Hoz s hitem loňského roku "Za Opavu". Bohužel se to nevyhlo technickým problémům. Obrovská odvaha interpretů. I tak se ale podařilo předat hráčům dostatek podpory a energie. Jak se vám vystoupí líbilo, a ocenili byste reprízu s větší show? 
Kotel si na čtvrtfinále připravil choreografii ve stylu Harryho Pottera, včetně upraveného zaklínadla ze známého románu. Podle některých kouzlo zafungovalo. Protože po choreografii, chytla Dukla červenou a dva slepené góly. A slovy klasika "Bylo po zápase". 

Autor: redakce

z domovaze světaFoto report

Slezský FC Opava

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace