o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Výjezd "votroků" do Pardubic (report Votroků)

úterý, 22.01.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/vyjezd-votroku-do-pardubic-report-votroku/1/4732.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Dne 20.1. se naskytla výzva pro jakéhokoliv “votroka” vyrazit do Pardubic podpořit Hradecké lvice. Kolem jedné se scházíme na vlakovém nádraží v počtu kolem padesáti lidí. Překvapivě nikde nezaznamenáváme policii. Kupujeme jízdenky a nastupujeme do vlaku, kde na nás čeká další početná skupina hradeckých. Cestou se skvěle bavíme, zpíváme a těšíme se na zápas.


Po příjezdu do města perníků sedáme na autobus, který nás odváží do hospůdky U Vatikána. Zde popíjíme, zabékáme, zafandíme biatlonistkám v TV a zhruba o půl 4 vyrážíme na místo konání. Za doprovodu policie, pyra a skandování jdeme do haly na Dašické, kam přicházíme po pár minutách. Kupujeme vstupenky a seskupujeme se ve vyhrazeném prostoru. I s autoposádkami je nás nakonec kolem stovky, jsme sladěni do černé barvy a vyvěšujeme několik nových vlajek.

Zápas začal a hned bylo jasné, kdo je tu doma. Užíváme si celé utkání od začátku až do konce. Objeví se i choreografie v podobě šál v městských barvách. Po celý zápas a hlavně na jeho konci létají vzduchem papírky.

Holky s přehledem vítězí, poděkujeme jim a vyrážíme.

Než zamíříme na nádraží, tak jdeme k ČEZ ARENĚ podívat se na hokej. Bohužel nejsme vpuštěni, tak čekáme až bude přestávka. Během ní si vyměníme s místními domorodci pár slov a za doprovodu policie odcházíme k nádraží a opouštíme Pardubice u Hradce.

Ohlasy z hradecké kabiny: Votroci, všem vám moc děkujeme za skvěle vytvořenou atmosféru. Moc jsme si zápas užily a díky vám jsme se v Pardubicích cítily jako doma. Těšíme se na další společný zápas s vámi. Hradecké lvice.

Jak to viděla média: Hradečtí fanoušci se v Pardubicích zase předvedli

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace