o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Výroční utkání Sparty ke 125. výročí

Foto report pondělí, 26.11.2018 - přejít do komentářů
Na Spartě oslavili 125. narozeniny.
/titleImg/vyrocni-utkani-sparty-ke-125-vyroci/1/8624.jpg?width=570

Slavnostní nádech mělo utkání 16. kola FORTUNA:LIGY mezi Spartou a Jabloncem na Letné. Sparťané si připomínali již 125. výročí založení svého klubu.

Hráči nastoupili v retro dresech, utkání zahájil zpěv dětského sboru, k dispozici byly vzpomínkové suvenýry...

Svým dílem přispěli také fanoušci, kteří si připravili choreo s historickými postavami, kartoniádu na protilehlé tribuně a závěrečnou pyroshow. Také vyvěsili vzpomínkový transparent pro nedávno zesnulého kamaráda.

K atmosféře utkání přispěli i hosté z Jablonce, kteří, byť v menším počtu, dávali o sobě vědět po celou dobu zápasu a očividně se dobře bavili.

Výroční zápas navštívilo 11. 604 diváků.

Podívejte se na připravený foto a video report.


Na obrázku může být: stadión a davNa obrázku může být: 11 lidí, smějící se lidéNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: 6 lidí, smějící se lidéNa obrázku může být: 24 lidí, smějící se lidé, tráva a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: dav a stadiónNení dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a davNa obrázku může být: 2 lidéNa obrázku může být: 2 lidé, čepiceNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: stadión a davNa obrázku může být: stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 2 lidé, venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: stadión, dav a venkuNa obrázku může být: 3 lidé, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: 2 lidé, smějící se lidé, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNení dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: uvnitř

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace