o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Zbrojováci jedou do Prahy na Bohemku inkognito

z domova čtvrtek, 06.11.2014 - přejít do komentářů
Zbrojovákům se nelíbí zavedení adresného ticketingu, a tak půjdou mezi domácí.
/titleImg/zbrojovaci-jedou-do-prahy-na-bohemku-inkognito/1/6518.jpg?width=570

Fanoušci Zbrojovky Brno, kteří pojedou do Prahy na pondělní utkání s Bohemians si mohou vstupenky do sektoru hostí zakoupit pouze v Brně a to formou adresného ticketingu. To je proti srsti fanouškům, kteří tak prostřednictvím ticketpro skupují vstupenky mimo svůj vyhrazený sektor.

„Včera večer jsme se dozvěděli, že na pondělní utkání se budou lístky prodávat jen v Brně a to ještě stylem velice moderního a populárního adresného ticketingu. Jestli někdo neví, co to znamená, tak je potřeba do nějaké „přihlášky“ vypsat osobní údaje a až na základě toho bude fanouškovi vystaven lístek, který bude na stadionu porovnáván s uvedeným dokladem totožnosti a až jestli se budou údaje shodovat, tak teprve potom může fanoušek na stadion. Je taková procedura nutná například v kině nebo divadle???,“ stojí na stránkách zbrojovaci.cz

„Tento způsob se nám nelíbí už dlouho. Ale když o jeho aplikaci na zápas rozhodnou lidé 5 dní před výkopem a navíc si musí lístek zajistit do pátku ve fanshopu na Sbrbské, tak se nelze divit, že to většinu lidí odradí – a to už je opravdu příliš. Jako kdyby nestačil pondělní termín, který měl být z rozpisu eliminován,“ stojí dále v prohlášení Zbrojováků.

„Navíc by mělo být normální, že když adresný ticketing, tak pro celý stadion. Jestli si někdo vymyslí nějakou verzi, že to platí jen pro nás, tak to nejsme tuplem ochotni akceptovat. Proto apelujeme na všechny, aby vyrazili bez klubových symbolů a půjdeme normálně na tribunu mezi domácí. Takže lístky nakoupíme přes internet a seskupíme se přímo někde na tribuně B,“ vyzývají Zbrojováci na svých stránkách. 

Celý článek si můžete přečíst zde

Autor: Maxx

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace