o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 18. kola Gambrinus ligy

Souhrn kola čtvrtek, 06.03.2014 - přejít do komentářů
18. kolo přineslo spousty pyrotechniky a několik povedených produkcí...
/titleImg/pohled-na-tribuny-18-kola-gambrinus-ligy/1/5772.jpg?width=570

18. kolo naší nejvyšší fotbalové soutěže je minulostí. Od pátku do pondělí se odehrálo 8 utkání. Cestu do ochozů našich stadionu si našlo 38.314 diváků, průměr tedy 4789 na zápas.
Který stadion zaznamenal nejvyšší návštěvu? Byl to plzeňský stadion ve Štruncových sadech, kam si cestu našlo více než 10.000 fanoušků. Naopak nejméně diváků shlédlo pondělní dohrávku v Mladé Boleslavi. A to 2276. Oproti minulému, 17. kolu, přišlo na fotbal o 2000 fanoušků více.
 

SK Slavia Praha – FK Dukla Praha (kompletní fotoreport zde)
Malé pražské derby bylo předehrávkou tohoto ligového kola. V Edenu se potkaly celky Slavie a Dukly. Utkání navštívilo necelých 5.000 diváků. Atmosféra na utkání nebyla vůbec zlá, tradičně se o ní postarala Tribuna Sever, která byla tentokrát velmi slušně zaplněná. To hostujících fanoušků dorazilo opravdu jen pár a hlasivkami se projevili jen párkrát za zápas.

Bohemians Praha 1905 – AC Sparta Praha (kompletní fotoreport zde)
Druhé malé pražské derby jsme v prewiev prohlásili za šlágr kola. A utkání splnilo očekávání. Vyprodaný vršovický Ďolíček, vyprodaný sektor hostí, choreografie domácích, spoustu pyra na obou stranách a menší šarvátky na hlavní tribuně.

FK Teplice – Sigma Olomouc (kompletní fotoreport zde)
První jarní zápas na teplických Stínadlech přilákal celkem 5.780 diváků. Dle slov zástupce Sektoru 15 by se dal support teplických ze začátku označit za průměrný. S rostoucím počtem vstřelených branek v síti Sigmy pak rostl i support domácích, kdežto hostující upadal. Hostů z Hané dorazilo 27 a velmi zaujali stylově vyzdobeným sektorem. V Sektoru 15 byla při oslavě odpálena modrá dýmovnice.

FK Jablonec – FC Baník Ostrava (kompletní fotoreport zde)
V kotli domácích zhruba 100 aktivních fanoušků, proti nim tradičně kvalitní výjezdová skupina z Ostravy. Domácí se prezentují mávačkami a po zápasem odpáleným pyrem. Chacharů se sešlo přes 250 a prezentují se kvalitním supportem, transparentem k narozeninám družební klubu, Gieksy, a choreografií, která byla bohužel ovlivněna neústupností jablonecké sekuritky.
Celkem utkání přihlíží 3.128 diváků.

Vysočina Jihlava – Slovan Liberec
3.049 diváků sledovalo gólovou přestřelku na jihlavském stadionu. A došlo i k vizuálním prezentacím domácích. Ti si připravili 8 pásů z černé fólie, přičemž na každém z nich bylo písmeno. Dohromady tak vznikl "Spartak". Ve druhém poločase se domácí prezentují malou "argentinou". 
Hostů z Liberce dorazilo cca 20, ověsili sektor asi pěti vlajkami a mávačkami. Opodál stojí/sedí skupinka Chaotix.

Zbrojovka Brno – 1. FK Příbram
3.962 diváků se přišlo podívat na výkon brněnské Zbrojovky proti Příbrami. Domácí fotbalisté jsou hnání a podporování skupinou fanoušků z kotle, kteří výhru svého týmu na konci zápasu oslaví pyrotechnickou vsuvkou.

Viktoria Plzeň - 1. SC Znojmo
V Plzni návštěva kola (10.180 diváků). O atmosféru během zápasu se tradičně staral zaplněný viktoriánský kotel. Během utkání se v sektoru domácích objevuje pyrotechnika na oslavu gólů...

Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko
Poslední utkání kola, pondělní dohrávka a nejmenší návštěva kola - 2.276 diváků. Utkání se odehrálo v nepříliš fotbalové atmosféře. V domácím kotli se sešlo 30 fanoušků, v sektoru hostí pak zhruba 15 výjezďáků ze Slovácka. Ti si připravili choreografii.

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace