o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Supporters DENÍK (VIIl.)

středa, 22.08.2018 - přejít do komentářů
Fotbalová rekapitulace měsíců června a července...
/titleImg/supporters-denik-viil/1/8476.jpg?width=570

 

Vítejte u dalšího pokračování SUPPORTERS DENÍKU, již u jeho osmé části. Tentokrát jsou na řadě měsíce dva (červen + červenec). Tyto měsíce jsem se rozhodl spojit do jednoho článku, protože obsahují velkou část z letní fotbalové pauzy. Přesto nebylo o zajímavé události nouze, o čemž se můžete přesvědčit níže. Další vydání tohoto deníku můžete očekávat v týdnu, kdy bude probíhat první reprezentační přestávka. Příjemné čtení, fanoušci!


2. 6. 2018
Slavističtí fanoušci jako už tradičně dobyli Říp.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venku

6. 6. 2018
V Ďolíčku proběhl již sedmý ročník Memoriálu Lukáše Přibyla. Na charitativní účely se vybrala krásná částka!
Na obrázku může být: 14 lidí, smějící se lidé
8. 6. 2018
Je rozhodnuto, že Opava bude své domácí zápasy zkraje sezóny hrát v azylu v Brně. Alespoň na pár zápasů tam tak zůstane první liga.
8. 6. 2018
Ex-ligová Jihlava představila své nové logo. Nevypadá dobře a tak sklidilo kritiku a posměšky. Posuďte sami.
Není dostupný žádný alternativní text.
9. 6. 2018
Rozlučka Tomáše ROSICKÉHO s profesionální kariérou se povedla. Navzdory nepříznivému počasí se benefiční utkání před zaplněnou Letnou odehrálo a panovala pozitivní atmosféra. (fotoreport zde)
Na obrázku může být: 3 lidé, smějící se lidé, stojící lidéNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: 5 lidí, smějící se lidé, sportující lidé a venkuNení dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: 3 lidé, smějící se lidé, sportující lidé, stadión a venku
11. 6. 2018
Novým sportovním ředitelem Baníku Ostrava byla jmenována jedna z legend klubu – Marek Jankulovski.
Na obrázku může být: 1 osoba, text
12. 6. 2018
Olympia Praha (kdysi Hradec Králové) v přištím ročníku nebude hrát FNL, ale nižší ČFL. V druhé lize tak zůstávají Vítkovice.
13. 6. 2018
Ve Sportu vyšel velký rozhovor s předsedou Ligové fotbalové asociace Svobodou. Tam hovoří o pevných termínech a po 4 letech naprosto popírá svá předchozí slova, když hovoří o fotbalových pondělcích!
Na obrázku může být: 1 osoba, oblek
18. 6. 2018
Společnost O2 oznámila, že od nového fotbalové ročníku bude vysílat 4 zápasy v nejvyšší kvalitě + 4 zápasy ve streamingové kvalitě. Jeden zápas kola bude na volně šířené televizi (ČT Sport), všechny ostatní zápasy budou k vidění jedině na O2 TV.
Na obrázku může být: 2 lidé, oblek
19. 6. 2018
Titulární partner nejvyšší fotbalové soutěže představil nové logo soutěže. FORTUNA:LIGA.
Na obrázku může být: text
20. 6. 2018
Opava stále řeší problémy se svým stadionem. Do prvního kola výběrového řízení na vyhřívání stadionu se totiž nikdo nepřihlásil. Azyl v Brně tak může být otázkou více utkání, než bylo původně v plánu.
20. 6. 2018
Byla rozlosována základní část fotbalové ligy a Sparta se dozvěděla soupeře pro úvodní zápas v předkole EL (Spartak Subotica nebo poloprofesionálové ze Severního Irska).
Není dostupný žádný alternativní text.
21. 6. 2018
Jen týden před plánovaným československým superpohárem přišla slovenská policie se zákazem utkání. Ve stejný den se totiž předává vysvědčení a nedaleko stadionu se koná hiphop kemp, policie by tak údajně nebyla schopná zajistit bezpečnost. Hledá se náhradní řešení.
27. 6. 2018
Československý Superpohár se definitivně hrát nebude. Namísto toho se oba týmy utkají v pražském Edenu v prvním ročníku „O pohár Ferdinanda Daučíka“, čímž Slavia uctí svou legendu, kapitána vítězů Středoevropského poháru z roku 1938.
Na obrázku může být: 2 lidé
28. 6. 2018
Předsedou komise rozhodčích byl zvolen Josef Chovanec.
Na obrázku může být: 1 osoba, oblek
29. 6. 2018
V zápase o pohár F. Daučíka zvítězili hosté ze Slovanu Bratislava. Tribuna Sever si v tomto zápase připravila jasný transparent mířící na slovenskou stranu. (fotoreport zde)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a stadión
4. 7. 2018
Facebooková stránka „Český fotbal pro fanoušky“ opět zavedla možnost posílání zpráv. :)
7. 7. 2018
V Polsku se uskutečnilo přípravné utkání mezi WKS Slask Wroclaw a Slezský FC Opava, tedy družební zápas. (fotoreport zde)
10. 7. 2018
Bazaly jdou definitivně k zemi. (více čtěte zde)
Na obrázku může být: obloha, tráva, mrak, venku a příroda
15. 7. 2018
V Liberci probíhají oslavy 60. let od založení klubu. Vznikají nové graffiti a vše vyvrcholí během utkání s WKS.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venku
16. 7. 2018
Daniel Holzer se vrací do Baníku, odkud odešel do Sparty, když FCB spadl do druhé ligy (Holzer dělal v Baníku kapitána) a sociálními sítěmi se šíří hastag #HolzerNe
18. 7. 2018
Opava vyprodala sektor hostí na Spartě a tak si vyjednala dalších 200 lístků k dispozici. Ve stejný den také byl odsouhlasen výsledek výběrového řízení a rekonstrukce v Opavě může začít.
19. 7. 2018
Týmy napříč ligou představují nové dresy před novou sezónou. Zaujaly dresy Bohemky, venkovní Sparty, Plzně s límečkem, Slavia bude mít modré štulpny, nové dresy představila i Opava, Liberec,
Na obrázku může být: 5 lidí, smějící se lidé, stojící lidéNa obrázku může být: 4 lidé, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: 3 lidé, textNa obrázku může být: 5 lidí, smějící se lidé

20. 7. 2018
SFC Opava před startem ligy představila nového „platinového“ partnera. A je to Clavin, přípravek na zlepšení erekce. V Opavě na to chtějí jít hned ze startu tvrdě.
20. 7. 2018
Začal nový ročník fotbalové ligy – FORTUNA:LIGY. První utkání se hrálo na Julisce a obhájce titulu plzeňská Viktoria porazila domácí Duklu 3:1. První branku však vsítila Dukla. Utkání přihlížela slušně zaplněná Juliska, dorazilo přes pět tisíc návštěvníků. (fotoreport zde)
Na obrázku může být: stadión a venku
21. 7. 2018
Ve velkém stylu zahájila premiérový ročník v první lize Opava, nejen na hřišti, kde byla dlouho Spartě vyrovnaným soupeřem, ale především v hledišti, kde se sešlo cca 1500 opaváků! Utkání na Letné sledovala největší návštěva kola, přes 12 tisíc diváků. (fotoreport zde)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a text
22. 7. 2018
Zajímavá utkání byla také v Ostravě (tam se objevilo choreo s pyrotechnikou), v pražském Ďolíčku, kde si Klokani rovněž připravili choreo a pyro a také v Olomouci, tam Tribuna Sever parádně rozblikala svůj sektor. Naopak v Příbrami nic nového. (souhrn 1. kola FORTUNA:LIGY zde)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a lidé na pódiuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, dav a venkuNení dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí

23. 7. 2018
Slavia Praha se dozvěděla soupeře pro předkolo Ligy Mistrů. Z osudí byl tažen Dynamo Kyjev a fanoušci tak mohou začít plánovat výjezd do Kyjeva. I Olomouc zná možného budoucího soupeře v Evropské lize. Bude to vítěz duelu AZ ALkmaar (Holandsko) – Kairat Almaty (Kazachstán)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venku
21. 7. 2018
Začala samozřejmě i druhá nejvyšší fotbalová soutěž (FORTUNA: NÁRODNÍ LIGA). V souboji bývalých ligových klubů zvítězila Jihlava, když porazila Zbrojovku Brno 3:1 na brněnském stadionu.
23. 7. 2018
Zajímavé je, že fanoušci Brna, vlastníci pernamentku na svůj klub, mají vstup zdarma na utkání Opavy, která bude několik zápasů hrát právě v Brně.
24. 7. 2018
Tento rok již po čtvrté proběhla cesta fanoušků za Srby v Kosově s finanční i materiální pomocí. Za organizací stojí fanoušci Jablonce, zapojili se však i další fanoušci například z Liberce, Bratislavy či z Baníku. Zakoupeno bylo 7 stolních PC do tří škol, došlo k nakoupení potravin pro rodiny na pokraji bídy a třeba také dar pro Novice Spasic, hrdinu z bitvy o Kosare na novou protézu oka, vše ze soukromých zdrojů, bez účasti neziskovek.
26. 6. 2018
AC Sparta Praha po ostudném výkonu prohrává se Spartakem Subotica 0:2.
26. 6. 2018
Po rozbití skla jsou ze zaparkovaného sparťanského auta odcizeny některé důležité vlajky fanoušků Sparty. Srbové se na sociálních sítích vybízejí k navrácení lupu, nebo sparťané, potažmo češi jsou považování za přátele srbů.
26. 6. 2018
127 sparťanů vyrazilo do Srbska podpořit Spartu v úvodním utkání předkola Evropské ligy.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
27. 7. 2018
Pavel Hapal byl odvolán z funkce trenéra AC Sparta Praha. Na lavičce se objeví sportovní ředitel Z. Ščasný. Dočasně. A nebo ne?
28. 7. 2018
Vlajka Slovácka (Sektor B3) mění majitele v zápase s Baníkem Ostrava. Spolu s fanouškem se vlajka proběhla celým hřištěm od sektoru domácích až k sektoru hostí. Kousek před cílem byl prchající zpacifikován, avšak vlajka se dostala do cíle. Fanoušek nikoliv. A Baník na Slovácku prohrál 2:1 gólem v nastavení. (fotoreport zde)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión a venku
28. 7. 2018
Opava hraje domácí zápasy v Brně. Zatím. To jistě víte. Na první utkání v azylu se Zlínem dorazilo 1118 diváků.
Na obrázku může být: venku
28. 7. 2018
Slavia doma přivítala Karvinou a Tribuna Sever svůj oblíbený chorál „Už když příjdem na svěět“ obzvláštnila kytarovým doprovodem.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venku
29. 7. 2018
V sestavě Sparty v Jablonci nastoupil jediný Čech. Internacionalizace Sparty tak pokračuje.
30. 7. 2018
V druhém kole první domácí soutěže byla nejslabší návštěva na zápase Opavy, ta však hraje své domácí zápasy v azylu v Brně. O nejnižší návštěvu na domácím stadionu se dělí Boleslav s Teplicemi. Nejvyšší ohlášené číslo bylo v Edenu, tam na zápas s Karvinou dorazilo přes 12 tisíc diváků.

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace