o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 27.kola GL a FNL

Souhrn kola středa, 15.05.2013 - přejít do komentářů
Skvělé představení v Plzni, nápisy Chacharů za pevné termíny, nápis Votroků vyrobený v autobusu...
/titleImg/pohled-na-tribuny-27kola-gl-a-fnl/1/4949.jpg?width=570

Gambrinus liga má za sebou již 27. Kolo, ve kterém proběhlo hned několik duelů s velmi dobrou atmosférou. Výborné parametry měl šlágr v Plzni, kde byla zaznamenána i nejvyšší návštěva kola. Na kvantitu produkcí vyhrál v tomto kole souboj mezi Teplicemi a Ostravou. Přinášíme tradičně souhrn toho nejpodstatnějšího, co tribuny nabídly, podrobnější reporty některých táborů ze soubojů potom naleznete v sekci Odkazy z jiných webů.

České Budějovice – Hradec Králové 1:0 (2 390 d.) (Report v rámci blogu)
Do jihočeské metropole zavítali hradečtí Votroci a v 70 lidech o sobě dali slušně vědět. Po celé utkání drželi support na solidní úrovni a navíc prezentovali drobné choreo s popiskem „KDYŽ NÁM TO PUSTÍTE, TAK TO TU NESHOŘÍ!“. Zajímavostí na této aktivitě je okolnost, že byla vytvořena za jízdy ve výjezdovém autobuse na zápas. Domácích se v kotli sešlo jen pár jedinců. Jejich čest hájilo několik světlic při závěrečné děkovačce.



Příbram – Olomouc 0:2 (2 182 d.)
Utkání v Příbrami toho mnoho nenabídlo. Sektor domácích vyhrazený pro aktivní fanoušky obsadilo kolem 25 lidí, o hostech zprávy nemáme.

Slovácko – Liberec 0:3 (4 103 d.) (Report v rámci blogu)
Fotbalově jednoznačné utkání přineslo výbornou atmosféru. Domácí kotel se nenechal rozhodit jasným průběhem utkání v neprospěch svého oblíbeného mužstva a své síly vrhl do supportu, který byl kvalitní a vytrvalý, přičemž nejvyšší intenzity nabral ke konci utkání. V kotli Slovácka se na začátku utkání objevilo choreo, které bylo věnováno nadějnému hráči Slovácka Romanu Hašovi, jenž ještě nedávno sledoval ligové zápasy právě z fanouškovského kotle. Své vystoupení uzavřeli modrobílí na konci duelu několika kusy pyrotechniky. Znát byli také hosté z Liberce. Počet aktivních Severočechů byl kolem 50. Fanoušci Slovanu také fandili a bavili se celý zápas. Připravili si nápisy „SUPPORT YOUR LOCAL FANSCENE“ a „MENTALITU SI V E-SHOPU NEKOUPÍŠ“.





Plzeň – Slavia Praha 0:1 (11 705 d.)
Šlágr kola se stal terčem naší návštěvy, reportáž si můžete přečíst zde. Utkání mělo špičkovou atmosféru. Oba tábory se prezentovali bouřlivým supportem, rozsáhlou choreografií a množstvím pyrotechniky. Na straně fanoušků Viktorky byly ještě dva transparenty.







Jablonec – Jihlava 1:1 (3 057 d.)
V Jablonci stály proti sobě zhruba vyrovnané skupiny fanoušků po 40 lidech. V rámci možností se poměrně hlasitě představili fanoušci Vysočiny, kteří sebou měli sektorovku a plachu „HIGHLAND FANS ON TOUR“.

Sparta Praha – Mladá Boleslav 4:0 (8 152 d.) (FotoReport)
Souboj na Spartě byl dalším, který přinesl dobrou atmosféru. Starali se o ni jak dost početný kotel Sparty, tak menší skupina fanoušků Mladé Boleslavi. Pozornosti nemohl uniknout nápis přes celou tribunu naproti hlavní tribuně „Neustupovat, nevzdávat se, to je zákonem Sparty a podle zákonu Sparty budeme stát, bojovat a umírat!!!“.



Teplice – Ostrava 3:2 (3 890 d.) (FotoReport)
Pondělní utkání mělo také dobrou atmosféru a bylo velmi bohaté na produkce. Obrazovou choreografii s teplickým koněm si připravil domácí fanklub. Domácí fanklub dále prezentoval dva nápisy, přičemž jeden se týkal oslavy 40 let teplického stadionu. Tuto tématiku měli ve svém nápisu i členové Sektoru 15, kteří si rovněž připravili ještě jeden nápis a přidali i žluté dýmovnice. Fanoušci Baníku, kteří prakticky pořád cestují na venkovní zápasy v pondělí, si řekli dost a prostřednictvím nápisů dali najevo svou žádost o pevné, víkendové termíny. K tomu se lze jen připojit. I přes pořádnou štreku a klasický pondělní termín Chachaři znovu zaplnili hostující sektor v pěkném počtu.










Dukla Praha – Brno 3:2 (1 293 d.)
Kvůli nepříznivému počasí, resp. v důsledku toho nezpůsobilé hrací ploše, se duel namísto pátku odehrál v úterý. A není toho příliš, co zmínit k atmosféře utkání. Slyšet byla tradičně věrná skupina 20 skalních příznivců a v hledišti se objevilo několik nápisků v držení mladých diváků. K hostům nemáme žádné informace.


 

Ve Fotbalové národní lize byl tentokrát zajímavý souboj mezi Zlínem a Mostem (report v rámci blogu). Aktivní byli domácí ševci, kteří si připravili choreo a také velmi efektivní pyrotechniku. Hosty přijelo do Zlína podpořit celkem 13 lidí. Severočeši fandili neúnavně a utkání okořenili také o pyrotechniku. Solidně to dále vypadalo v Ďolíčku, kam si na utkání domácí Bohemky s Ústím nad Labem našlo cestu přes 3 000 diváků a k vidění bylo choreo zelenobílých. Asi 15 lidmi byl obsazený sektor hostů. Velmi početný kotel byl zaznamenán ještě v Opavě, kde místní tým nezvládl přímý záchranářský duel s Čáslaví a situace je tak pro celý klub včetně výborných fanoušků dost náročná.






clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace