o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Top tři zápasy hokeje, které jsme navštívili...

úterý, 22.05.2012 - přejít do komentářů
Atmosféra na některých stadionech v nižších soutěžích byla neskutečná...
/titleImg/top-tri-zapasy-hokeje-ktere-jsme-navstivili/1/4117.jpg?width=570

Hokejisté přivezli z Mistrovství světa bronzové medaile, a tak dnes trochu zavzpomínáme na našeho hokejové návštěvy v zimním období. Od listopadu, kdy web supporters.cz vznikl, jsme navštívili hned několik hokejových utkání, Extraligy, přes EBEL, až po 2. hokejovou ligu. Níže vám přinášíme tři zápasy, které na nás při cestování po zimních stadionech udělali největší dojem.

Nutno však zmínit, že i ostatní zápasy měly své kouzlo a vyložené zklamání jsme nezažili.

3. místo: HC Prostějov – VHK Vsetín 5:3

Na rozhodující utkání play-off o postup do finále 2. ligy hokeje (3. nejvyšší soutěž, respektive 2. nejnižší soutěž...) si našlo cestu více jak 3000 fanoušků. Ze Vsetína dorazilo několik stovek ogarů a ti si utkání i přes prohru náramně užili. Nechybělo choreo, pyrotechnika a závěrečná invaze na ledovou plochu připomínala spíš oslavy mistrovského titulu, jak vyřazení a konec sezony. (celý report - zde - )


2. místo: HC Kometa Brno – HC Plzeň 1929  1:0

Beznadějně vyprodané utkání přineslo opravdu výbornou atmosféru. Nechybělo choreo a i hosté, byť byli v mnohonásobné menšině, tak přispěli k dobré atmosféře utkání. Brno po celou sezonu ukazovalo, že fanoušci Komety jsou nejlepší v Extralize a horečka, která Brno zasáhla je obdivuhodná. Celý report (- zde -)

1. místo: AZ Havířov – HC Prostějov

Jak jsme již zmínili, tak nejlepší fanoušci jsou v Brně, ale největší zážitek jsme si přivezli z Havířova, kde jsme navštívili rozhodující utkání play-off, které rozhodovalo o postupu do finále. Na tento zápas 2. ligy si našlo cestu 3400 diváků, i když opticky se nám zdálo, že bylo lidí více. Nechyběly chorea jak u domácích, tak i u hostů a po zápase byla i pyrotechnická vložka, ale hlavně to, co se na stadionu rozpoutalo 9 vteřin před koncem, kdy domácí vsítili rozhodující branku, jsme nikde před tím nezažili... (Celý report - zde -)



T!P - Top tři zápasy fotbalu, které jsme navštívili...

PS: Navštívili jsme i další zajímavé zápasy jako souboj znojemských Orlů se Zagrebem. Bitvu o Vysočinu v Havlíčkově Brodě, nebo Třebíči, kde hrála Jihlava a další druholigové zápasy, které nás svou atmosférou překvapili. Proto pokud v zimě nebudete vědět co dělat, tak vyrazte na tribuny.

Autor: mr

Autor: redakce

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace