o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

SUPPORTERS DENÍK 3/2019

úterý, 02.04.2019 - přejít do komentářů
Třetí fotbalová rekapitulace roku 2019 (měsíc BŘEZEN)
/titleImg/supporters-denik-32019/1/8774.jpg?width=570

Milí fanoušci, vítejte u další rekapitulace, vítejte u SUPPORTERS DENÍKU za BŘEZEN 2019.

V březnu se toho událo poměrně dost a tak si udělejte chvilku a přečtěte si připravený článek. Tentokrát se dokonce podařilo vydat článek hned na začátku měsíce, tak snad jsou informace ještě čerstvé a rádi si je připomenete.

Pří příštím vydání se těšíme naviděnou.


1. 3. 2019
Blíží se Vršovické derby a fanoušci Bohemias přišli s novými triky: Klokan má v pi*i vlka i ovci.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stojící lidé
1. 3. 2019
V utkání Baníku se Zlínem zůstala nepopulární síť nahoře a fanouškům Zlína nic ve výhledu nebránili. Mohli tak dobře vidět na choreo a pyroshow v kotli Baníku. (fotoreport z utkání)
Není k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: baskebalové hřiště
2. 3. 2019
Fanoušci v Příbrami přivítali v utkání s Karvinou staronové posily Matouška a Chaluše.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
2. 3. 2019
Sparta po dlouhé době odváží z Liberce 3 body. A to po výhře 1:0. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a textNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
3. 3. 2019
Chytrou lest připravili fanoušci Slavie. K utkání v Ďolíčku vyrazili společným pochodem, nikoliv však tradičně od Edenu, ale sešli se na opačné straně. Bez asistence bezpečnostních složek, volně, svobodně došli ke stadionu, naprosto bez problémů. Více zde.
Na obrázku může být: venku

3. 3. 2019
Vršovické derby bylo plné emocí. Nejvíce jich však způsobil hlavní rozhodčí Královec, který na doporučení VAR a shlédnutí videozáznamu odvolal vstřelenou branku Klokanů a navíc nařídil penaltu ve prospěch Slavie. Kapacita Ďolíčku byla v tomto utkání snížena na 4.959 diváků a SK Slavia Praha zvítězila 3:0. (fotoreport zde)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venku

4. 3. 2019
Fotbalová Slavia Praha představila 3 nové sady dresů od společnosti PUMA. První je klasická červenobílá varianta, druhá je černá a třetí, vycházející z barev čínského partnerského klubu, je zelenožlutá. Premiérově v nových dresech nastoupí Sešívaní již ve čtvrtečním utkání Evropské ligy v Seville.
Na obrázku může být: 4 lidé, stojící lidé
6. 3. 2019
FAČR spustil registrace do nového „fanklubu repre“. Plnohodnotné členství lze získat za 890,- ročně.
Na obrázku může být: 1 osoba, text
7. 3. 2019
Fanoušci Slavie jsou v Seville. Před vstupem na stadion je čekají důkladné bezpečnostní prohlídky a čmuchat budou i speciální pyropsi.

7. 3. 2019
Do pražské odvety veze pražská Slavia výborný výsledek – remízu se španělskou Sevillou 2:2.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a dav
7. 3. 2019
V osmifinále Evropské ligy se proti sobě také postavili dva čeští brankáři, Petr Čech a Tomáš Koubek. Fanoušci v Rennes na Petra Čecha nezapomněli a připravili si pro něj uvítací transparent. Třetí český gólman v Evropské lize, Tomáš Vaclík, se v zápase se Slavii zranil po nárazu do tyče.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadión 

9. 3. 2019
Pouhý den před výjezdem Baníku do Edenu přišla z Prahy zpráva o zákazu choreografie. Náročná práce ostravských malířů tak příjde vniveč. A to se Chacharům stalo na jaře již podruhé, když jim nebyla vpuštěna plachta na Dukle.
9. 3. 2019
O zápase Sparty s Plzní se velmi hovořilo. Nejprve televize O2 označila vzájemný souboj za „střet odvěkých rivalů“, následně na vyprodané Letné po dlouhé době Sparta porazila Plzeň a pak na stadionu lítaly dýmovnice a dělobuchy a došlo ke zranění fanoušků, kteří seděli poblíž plzeňského sektoru. Sektor Plzně byl násilně vyklizen a dá se očekávat tvrdý postih obou klubů od DK. (fotoreport z utkání)
Není k dispozici žádný popis fotky.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: davNa obrázku může být: venku

10. 3. 2019
Slavia vs. Baník – skvělý zápas se spoustou bezpečně odpálené pyrotechniky, zakázané choreografie a povolené choreografie na straně domácích. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadiónNa obrázku může být: 1 osoba

11. 3. 2019
BLOG FANOUŠKŮ: Pyrotechnika má oslavovat a ne ubližovat!
12. 3. 2019
Šéf O2 TV Marek Kindernay přišel s „geniálním“ nápadem a zveřejnil rozhodnutí televize. Až se příště na stadionu stane nějaký protiprávní skutek, O2 TV nebude tyto záběry vysílat. Poskytne je však Policie ČR.
Není k dispozici žádný popis fotky.
13. 3. 2019
MFK Karviná odvolala trenéra. Na jeho místo usedne legendární Franz Straka!
Na obrázku může být: 1 osoba, směje se, stojí a venku
14. 3. 2019
LFA: Fotbalová Plzeň kvůli výtržnostem svých fanoušků ve víkendovém šlágru v Praze na Letné dostala pokutu půl milionu korun. Pořádající Sparta platí 350 tisíc korun. Trest za násilnosti se dotkne i fanoušků, oba kluby mají na dva měsíce podmínečně zavřené sektory pro skalní fandy. Plzeň obdržela ještě jednu podmínku a to zákaz výjezdu na Spartu v trvání do příštího utkání. (více info zde)
Na obrázku může být: 1 osoba, stojí
14. 3. 2019
Famózní večer zažili všichni v Edenu při odvetě osmifinále Evropské ligy. Slavia porazila Sevillu 4:3 po prodloužení a postupuje tak do čtvrtfinále Evropské ligy!
Jak velký a významný večer to pro Slavii byl, dokládá i to, že tradiční děkovačku po konci utkání vedl trenér Trpišovský. (fotoreport z utkání zde)
Na obrázku může být: stadiónNa obrázku může být: 2 lidé, baskebalové hřiště, stadión a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a textNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, dav a venku
15. 3. 2019
Los v Nyonu určil Slavii za soupeře ve čtvrtfinále Evropské ligy londýnskou Chelsea!
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
16. 3. 2019
Po závěrečném hvizdu utkání Baníku Ostrava – Mladá Boleslav došlo k situaci, kterou by nikdo z nás nechtěl zažít. Zatímco hráči se ve středu hřiště zdravili po remíze 1:1, na tartanu za bránou jeden z fanoušků bojoval o život. (více info zde)
17. 3. 2019
Zvláštní boje Bohemky s prodejem lístků. Bohemians zastavili veřejný předprodej, poté ho obnovili jen pro fanoušky Bohemky. Vstupenky se neprodaly a tak budou k dispozici na pokladnách před utkáním (s Opavou).
Na obrázku může být: text

17. 3. 2019
Také Slavistům zakázali realizaci choreografií a to v Příbrami. A tak s sebou fanoušci vzali transparenty a světlice. A vytvořili svému týmu domácí prostředí. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stojící lidé

18. 3. 2019
Po utkání Příbramí se Slavií došlo k odvolání dalšího ligového trenéra, tentokrát to odnesl Josef Csaplár, trenér Příbrami. Nahradí jej Roman Nádvorník.
Na obrázku může být: 2 lidé, stojící lidé
18. 3. 2019
Fotbalistou roku 2018 byl zvolen Tomáš Vaclík, gólman španělské Seville, trenérem roku je poosmé Pavel Vrba.
Na obrázku může být: 1 osoba, text
20. 3. 2019
Čtvrtfinálové utkání Ligy mistryň mezi Slavii a Bayernem Mnichov v Edenu sleduje 6822 diváků.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión, dav a venku
22. 3. 2019
Hrnek byl propuštěn z nemocnice a navštívili jej hráči Baníku. Chachara nezlomíte.
Na obrázku může být: 4 lidé, smějící se lidé, stojící lidé
21. 3. 2019
Fanoušci Slavie si udělali grillpárty před Edenem. Čekali na ranní zahájení prodeje vstupenek na venkovní utkání s Chelsea. A protože už v noci se sešlo tolik fanoušků, že bylo jasné, že na další se nedostane, Slavie těmto čekajícím fanouškům vyšla vstříc a zahájila prodej ještě v noci, fanoušci tak nemuseli nocovat a čekat do rána.
Na obrázku může být: jídlo
22. 3. 2019
Češi opět ve Wembley. Na legendárním stadionu se České repre moc nedařilo a odváží si historicky nejvyšší porážku, a to 5:0. Zhruba 6.000 Čechů se vydalo s reprezentací do Anglie. (fotoreport)
Na obrázku může být: stadión a dav
25. 3. 2019
K utkání Karviná – Baník: “Karviná poskytla na pátek Baníku jen 237 lístků. Ultraska FCB proto všechny lístky věnuje ženám a dětem, o které se kluby a politici na fotbalech bojí. Zajistí jim i dopravu. Zároveň se snaží zajistit videoprojekci zápasu před stadionem.” Více zde.
26. 3. 2019
Dnes se hraje v Edenu přátelské utkání České reprezentace s Brazílií. Několik hodin před utkáním není vyprodáno a oficiální kanály nabízejí vstupenky k utkání za 990,- Překupníci před stadionem musí prodávat lupeny pod cenou :-)
26. 3. 2019
Choreo v zápase A reprezentace ČR? Tentokrát se docela povedlo. Česká vlajka na protilehlé tribuně.
V utkání s Brazilci prohrává naše Áčko 3:1, celý zápas vyšel FAČR na více než 20 milionů.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a dav
27. 3. 2019
Slávisté vyrazili podpořit do Mnichova svůj ženský tým ve čtvrtfinále LM proti Bayernu Mnichov. Po prohře 5:1 se však Slavistky s LM loučí.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a venku
28. 3. 2019
Vstupenky na utkání Slavia – Chelsea byly na TicketPortálu vyprodány během pár minut (i přes značné technické potíže)
Není k dispozici žádný popis fotky.
28. 3. 2019
Disciplinární komise UEFA Slavii před chvílí informovala, že uzavřela Slavii část Tribuny sever na zápas s Chelsea FC. Podrobnosti výroku - o jaké se jedná sektory - i možnosti odvolání zjišťují. Jde o trest za vhazování předmětů na hřiště při zápasu s Genkem. Tato informace byla zveřejněna  chvíli potom, co Slavia vyprodala všechny místa na stadionu.
28. 3. 2019
Souhrn aktivit VLAJKONOŠŮ za rok 2018!
29. 3. 2019
Fanoušci Viktorky Žižkov, kteří se vracejí z výjezdu do Znojma, cestou narazili na dopravní nehodu. Zastavili u ní a poskytovali potřebným první pomoc!
Bohužel se havárie neobešla bez smrtelného zranění.
29. 3. 2019
Jak Chachaři řekli, tak i udělali a do karvinského sektoru hostí vypravili jen ženy a děti. Holky fandily srdnatě celý zápas, chlapi se dívali na tv přenos a fandili před stadionem. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stojící lidé
30. 3. 2019
Dnes hrála Sparta v Mladé Boleslavi. Prohrála 2:1 a na stadionu hlásili vyprodáno (5.000 diváků). A několik fanoušků vyrazilo do MB pěšky, v rámci Seniorova memoriálu.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a venku
30. 3. 2019
Na utkání Slavie s Libercem dorazila krásná návštěva více než 16 tisíc diváků. Vítězný pocit ale fanoušci Slavie nezažili, utkání skončilo remízou 1:1. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNení k dispozici žádný popis fotky.
30. 3. 2019
Do Opavy se vrátil trenér Roman Skuhravý, tentokrát v roli trenéra pražské Dukly. Čekal na něj hezký transparent. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a venku
31. 3. 2019
Poslední utkání měsíce i 26. kola se odehrálo v Plzni, kam dorazili Klokani z Ďolíčku. (fotoreport)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace