o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Supporters DENÍK (Xlll.)

neděle, 06.01.2019 - přejít do komentářů
Fotbalová rekapitulace měsíce PROSINCE 2018
/titleImg/supporters-denik-xlll/1/8664.jpg?width=570

Další měsíc uplynul jako voda a web SUPPORTERS.cz přichází s dalším pravidelným měsíčním souhrnem "SUPPORTERS DENÍK", tentokrát již s jeho 13. pokračováním. Tak snad bude tato číslovka šťastná.

V prosinci se toho událo poměrně dost. Finišovala základní část Evropské ligy, a také se k zimní pauze ubírala naše fotbalová liga.
Vše podstatné jsme se pokusili shrnout v tomto článku, tak snad se nám to povedlo.

SUPPORTERS DENÍK 1
SUPPORTERS DENÍK 2
SUPPORTERS DENÍK 3 
SUPPORTERS DENÍK 4
SUPPORTERS DENÍK 5
SUPPORTERS DENÍK 6
SUPPORTERS DENÍK 7 
SUPPORTERS DENÍK 8
SUPPORTERS DENÍK 9 
SUPPORTERS DENÍK 10
SUPPORTERS DENÍK 11
SUPPORTERS DENÍK 12


1. 12. 2018
Nepodařeně vstoupila do nového měsíce Sparta, když podlehla Slovácku 2:1. Letenští neproměnili dvě penalty a navíc dohrávali v devíti. (fotoreport z utkání)
Není k dispozici žádný popis fotky.
2. 12. 2018
Anglie, Černá Hora, Bulharsko a Kosovo. To jsou naši soupeři v rámci kvalifikační skupiny o postup na EURO 2020.
2. 12. 2018
Svých 70. narozenin se dnes dožívá Antonín Panenka. Fanoušci Bohemky pro něj připravili choreo a slavnostní úvod utkání patřil právě legendě Bohemky (nejen Bohemky). (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: 2 lidé, stojící lidé
3. 12. 2018
Slavia se konečně po 13 letech vrátila do Opavy a vyhrocené utkání nabídlo zajímavou podívanou. (fotoreport najdete zde)
Na obrázku může být: text

4. 12. 2018
Od příští sezóny se možná na některé stadiony vrátí sektory na stání. Budou povoleny. Minimální kapacita stadionu na sezení bude 3500 míst. Ale pokud se klub kvalifikuje do evropské soutěže, bude muset mít všechna místa na sezení. Řešením pak budou variabilní montované sedačky. Inu uvidíme jak se s tím kluby popasují. Více info k tématu najdete v našem článku.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadión
4. 12. 2018
Vlajkonoši oblíbený trenér českých Lvíčat (U21) Vítězslav Lavička končí na lavičce této reprezentace. Na jeho místo před novým kvalifikačním cyklem nastoupí Karel Krejčí. Víťa Lavička zamíří kam? Do Sparty? Do Polska?
Na obrázku může být: 1 osoba, stojí
5. 12. 2018
Souhrn 17. kola FORTUNA:LIGY.
7. 12. 2018
Na našem webu vyšel zajímavý článek o tom, jak bude vypadat „Evropská liga 2“.
7. 12. 2018
Celkem smutně pokračovali v oslavách 70. výročí klubu na Julisce. Dukla Praha v zápase s Příbramí před osmi stovkami diváků podlehla Příbrami a po zápase následoval ohňostroj...
Na obrázku může být: stadiónNa obrázku může být: text
8. 12. 2018
Chachaři v zápase s Bohemians Praha 1905 oslavili desetiletí názvu a fungování pod „značkou“ Chachaři. Nechybělo choreo, pyro, konfety. Od hráčů pak fanoušci dostali dres s číslovkou 10 a jmenovkou Chachaři. Podívejte se na fotoreport.
Není k dispozici žádný popis fotky.
8. 12. 2018
Sešívaná skupinka „BETA FANS“ oslavila v dnešním zápase s Mladou Boleslaví 10 leté výročí. Objevilo se choreo s pyrotechnikou a fanoušci si realizaci chorea perfektně načasovali, neboť zrovna v tom okamžiku padl gól a mohlo zasvítit pyro. (fotoreport ze zápasu je zde).
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a dav
9. 12. 2018
Další smutný zápas (pro domácí) se odehrál na Letné. Sparta podlehla Teplicím a stadionem se rozléhaly pokřiky „Ščasný ven“ a další popěvky proti vedení klubu. V úvodu utkání vytáhli fanoušci transparenty. Podívejte se na ně v tomto fotoreportu.
Není k dispozici žádný popis fotky.
12. 12. 2018
Na podzim 2019 budou mít Vlajkonoši co dělat. Litva, Řecko, Skotsko a San Marino dorazí do ČR ke kvalifikačním utkáním o postup na ME U21 v roce 2020. A VLAJKONOŠI budou u toho. Dalším soupeřem ve skupině je Chorvatsko.
Na obrázku může být: text
12. 12. 2018
Mezistátní zápas U19 Viktoria Plzeň – AS Řím se kvůli počasí odehrál v Plzni na umělé trávě. Jelikož toto hřiště nedisponuje oddělenými sektory pro hosty a domácí, mělo se hrát bez diváků. Přesto se zhruba 30 fanoušků na utkání dostala a okořenila zápas pyrotechnikou.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
12. 12. 2018
Viktoria Plzeň porazila v posledním zápase skupiny Ligy Mistrů AS Řím (s Patrikem Schickem na place) 2:1 a zajistila si tak postup (sestup) do jarní fáze Evropské ligy. Zápas sledovalo 11. 721 diváků. Souběžně hrané utkání této skupiny vyhrálo CSKA Moskva na půdě Realu Madrid 3:0. Toto velké vítězství jim však nebylo nic platné a z postupu ze třetího místa se radují v Plzni. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venku
13. 12. 2018
Jablonec se loučí s Evropskou ligou vítězně! V Kyjevě poráží Dynamo 2:0 a do tabulky si připisuje první tři body. Celkové jich získal pět. Jablonec na místě podporuje 23 fanoušků.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
13. 12. 2018
Slavia Praha postupuje do jarní části Evropské ligy. V posledním utkání porazila Zenit Petrohrad a spolu s Plzní teď může čekat na soupeře, kterého ji přiřkne los. (fotoreport z utkání)
Není k dispozici žádný popis fotky.
14. 12. 2018
V Ostravě se opět spustila síť. V utkání Baníku se Sigmou se nechvalně proslulá síť na rozkaz města (vlastníka stadionu) opět spustila. Nelíbí se to hostům, nelíbí se to domácím, nelíbí se to klubu, ale nic se s tím nedá dělat. Vlastníkem stadionu je město. Utkání končí bez branek a Baník přezimuje na úžasném třetím místě. 
Není k dispozici žádný popis fotky.
15. 12. 2018
Tradiční akce „Vánoce s Klokanem“ letos skončila poměrně rozpačitě. Fanoušků nedorazilo tolik, kolik se očekávalo a plánovaný ohňostroj po skončení utkání s Libercem (0:0) byl zrušen proto, že Bohemka nezvítězila a vedení klubu nepřišlo správné slavit remízu ohňostrojem. Lidi byli naštvaní a zklamáni. (fotoreport zde)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
15. 12. 2018
Poslední letošní utkání si fanoušci Slovácka okořenili masivním použitím pyrotechniky. Předvedená pyroshow však vedla k přerušení utkání a bude mít dohru u Disciplinární komise. Všechno však vedlo k vítězství Slovácka nad Duklou Praha 1:0. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí
15. 12. 2018
Příbram vs. Sparta. K tomuto utkání by se dalo napsat mnoho. Tak to vezmeme rychle. Na utkání si Sparta dovezla několik vlastních securiťáků, kteří působili především okolo lavičky. Fanoušci v úvodu utkání zasypali hrací plochu pyrotechnikou a ve 30. minutě nálet zopakovali, tentokrát však sněhovými kuličkami. Brankář Příbrami dostal ránu do zad a pro tyto „radovánky sparťanů“ neměl moc pochopení. Utkání bylo na několik minut přerušeno. No a nakonec Příbram se Spartou remizovala 1:1. Pro Spartu to znamená, že do jarních bojů půjde z pátého místa. (fotoreport z utkání)
Na obrázku může být: venku
17. 12. 2018
Úplně poslední ligové utkání letošního roku se odehrálo v Jablonci. Na Střelnici dorazila Slavia a odvezla si vítězství 2:0. 
(na snímku fanoušci Jablonce)
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a text
17. 12. 2018
Svou pověst opět naplnil fotbalista Plzně David Limberský, když na instagramu neunesl, že rozhodčí v duelu Jablonce se Slavii odvolal gól domácích. V příspěvku udělal několik pravopisných chyb a označil šéfa Slavie J. Tvrdíka za viníka situace. Své žvásty druhý den odvolal a omluvil se.
Situace s odvoláním branky rozčílila i trenéra domácích Petra Radu, který se rozhodl skoncovat se svou zimní bundou.
Na obrázku může být: 2 lidé, sportující lidé, stojící lidé a venku
Na obrázku může být: textNa obrázku může být: text

17. 12. 2018
Dnešní los Evropské ligy v Nyonu rozhodl o soupeřích Plzně a Slavie v jarní části Evropské ligy. Slavia se utká s belgickým Genkem a Plzeň s Dinamem Zahřeb. Není mi zcela jasné, proč si fotbalisté přáli zvučnější soupeře. Není lepší dostat slabšího soupeře a postoupit co nejdál? Zápasy se nehrají proto, aby si je hráči užili, zápasy se hrají pro vítězství.
17. 12. 2018
Sparta reaguje na stále se nelepšící situaci. Zdeněk Ščasný zůstává na lavičce, z Tomáše Rosického se stane sportovní ředitel. Do týmu Ščasného se přesunou dva trenéři sparťanské mládeže Horňák a Janoušek.
18. 12. 2018
Radikálnější fanoušci Sparty zveřejnili na internetu rozmazané video, kde žádají vyhazov lidí, kteří dovedli Spartu do současné situace. Nechybí bejsbolky i střelné zbraně. (informovali jsme o tom zde)

19. 12. 2018
Tomáš Kučera 27 dostal za svůj rapp od disciplinární komise pokutu 60 tisíc korun. V tiskové zprávě se hráče zastalo vedení FK Teplice. Cituji: „Rozhodnutí etické komise FAČR, týkající se pokuty pro našeho hráče Tomáše Kučeru ve výši 60 000 Kč za text v klipu na Youtube, považuji za naprosto nepřiměřené. Souhlasím sice s tím, že forma textu není vhodná, ale je v žánru rapové hudby běžná. Doporučuji členům komise poslechnout si některé hity tohoto hudebniho směru. Oceňuji nadhled činovníků pražské Sparty, kteří to vzali s úsměvem, na rozdíl od reakce funkcionářů FAČR, která mě vlastně ani nepřekvapila. Chtějí upevnit respekt a svoji autoritu trestáním mladého hráče za “klukovinu” a skandální případy přehlížejí. Negativní image vedení českého fotbalu není zaviněna hráči nebo kluby, ale právě nevysvětlenými a netrasparentními kauzami na úrovni FAČR a jejich vlivem na fotbalové prostředí. Pokud se náš hráč rozhodne odvolat, může počítat s podporou našich právníku z úrovně vlastníka klubu.“
20. 12. 2018
Za aktivity fanoušků v Příbrami dostala AC Sparta Praha pokutu 200.000 Kč a fanoušci zákaz příštího výjezdu. Příští výjezd čeká Spartu na Julisku k utkání s Duklou Praha. (více v článku o zasedání DK)
21. 12. 2018
Celou republiku zasáhla tragická zpráva o úmrti 13 horníků na ostravsko-karvinském dole. Svatá Barboro, ochraňuj naše horníky!
Odpočívejte v pokoji a čest Vaší památce!

24. 12. 2018
Fanoušci napříč republikou vytahují z pod vánočního stromku dárky s klubovou tématikou. 
29. 12. 2018
Stadion Slovanu Bratislava na Tehelném poli je dokončen a Slovan si k prvnímu otevíracímu zápasu pozval Sigmu Olomouc.
31. 12. 2018
V tradičním Silvestrovském derby mezi Spartou a Slavií se z výhry radovali fanoušci Sparty, když porazili soupeře gólem Davida Lafata z penalty.
Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venku

VŠECHNO NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU!

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace